demens.nu

Festival van de Zeegeus 2019

Wij nodigen u vriendelijk uit op het Festival van de Zeegeus op zaterdag 6 juli in Meeting- & Eventcentrum Staf Versluys, Kapelstraat 76 te Bredene.

Het is bijna weer zover, de twaalfde editie van het Festival van de Zeegeus staat voor de deur. Op zaterdag 6 juli bieden wij u opnieuw een zeer interessant programma aan. Uiteraard is de toegang terug gratis.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
  • 16u00 Discussiegroepen "Vrijzinnigen Vandaag en Morgen"
  • 18u30 Uitreiking “Prijs van de Zeegeus”
  • 19u30 Avondprogramma
 
Dit Festival bestaat dus uit drie delen.
 
Het eerste deel is de Vrijzinnige Contactdag aan Zee met een academische zitting, georganiseerd door de Federatie Vrijzinnige Centra. Het betreft drie discussiegroepen rond het thema "Vrijzinnigen Vandaag en Morgen". 
De deelname is gratis, maar voor dit deel is vooraf inschrijven vereist.
U kunt zich inschrijven via: fvc@skynet.be 
of via telefoon 059/32 64 95. 
 
Het tweede deel is de uitreiking van de “Prijs van de Zeegeus”. Het Comité Festival van de Zeegeus overhandigt deze prijs aan een vrijzinnig initiatief. Een activiteit/organisatie/evenement die/dat bijdraagt tot de openheid van de georganiseerde vrijzinnigheid naar de niet-georganiseerde vrijzinnigen en andersdenkenden. M.a.w., streeft naar een betere kennis van de vrijzinnige levenshouding bij o.a. andersdenkenden en in een ruimer perspectief kan leiden tot een meer pluralistische en tolerante maatschappij. De prijs behelst “De Zeegeus”, een kunstwerk van de hand van de kunstenaar Jimmy Huys en een bedrag in speciën van 250 euro, geschonken door het comité Festival van de Zeegeus.

Het derde deel is het avondprogramma met optredens. 
 
 
19u30    
LES FOLLES DE GAND
Meest complete travestieshow. Cabaret met een moderne twist. Een niet te missen, grandioos spectakel!
 
21u00    
SILVY & THE BAND
Silvy brengt zowel hits uit haar eigen repertoire, uit de tijd van haar groep Sylver, alsook enkele nieuwe covers met The Band.
 
22u30    
RFF [Rewind Fast Forward]
Laat je omver blazen door een cocktail van rauwe energie, fun en hits. Met een playlist die alle genres overstijgt.
 
TOEGANG GRATIS